Sauswerk

Sauswerk op wanden en plafonds kan in de meest voorkomende kleuren worden aangebracht. Elke ondergrond heeft specifieke eigenschappen, waarvoor verffabrikanten speciale muurverven voor hebben ontwikkeld. De keuze van de uiteindelijke kleur speelt een zeer belangrijke rol, als het gaat om de verfraaiing van de leefomgeving. Schildersbedrijf Rico helpt u graag bij deze keuze.

Sauswerk binnenshuis

Sauswerk gescheidt door middel van latex en wordt aangebracht met een vachtroller. Hierdoor zal een lichte structuur zichtbaar zijn en verschilt deze manier van afwerken van airless-spuiten. Binnenhuis worden wanden en plafonds voorzien van een uitstekende binnenkwaliteit latex, uiteraard op waterbasis. Latex is er in verschillende soorten, elke toepasbaar op een specifieke ondergrond. Zo is er latex beschikbaar met een geheel matte uitstraling, maar er is ook latex voorhanden met een lichte glans. Ook voor keukens en natte ruimtes, heeft Schildersbedrijf Rico speciale muurverven, welke licht waterafstotend zijn!

Sauswerk buitenshuis

Sauswerk aan wanden en plafonds in de buitenlucht, dienen uiteraard andere eigenschappen te hebben. Voor sauswerk buitenshuis zijn er producten met een buitenkwaliteit karakter, geschikt voor gevels, balkons en andere objecten die aan weer en wind zijn blootgesteld. Uiteraard gebruikt Schilderdsbedrijf Rico uitsluitend kwaliteitsproducten van de gerenommeerde verffabricanten.

©2020 Schildersbedrijf Rico